Vogue Netherlands

Micky’s art show “The Other Side of Fear is Freedom” is featured as a to do tip on the website of the Dutch Vogue. Read the full article below…

vogue.nl micky hoogendijk

WEEKSELECTIE

Ga dansen voordat je naar je werk gaat, bezoek de nieuwe tentoonstelling van Micky Hoogendijk of laat je verbazen door de klanken van de taal.

The Other Side of Fear is Freedom – Micky Hoogendijk

We kennen Micky Hoogendijk als model, actrice en wellicht als creative director van de Supperclub. Sinds zij in de States woont vult ze haar dagen als kunstfotograaf. Haar werk was eerder te zien bij Art Platform Los Angeles, (e)merge in Washington, Contemporary Istanbul, RAW Art Fair Rotterdam, KunstRAI en PAN Amsterdam. In de Eduard Planting Gallery hangt ze vanaf zaterdag met haar serie ‘The Other Side of Fear is Freedom’; een reeks iconische portretten in zwart-wit, die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van alles wat ‘anders’ is aan het licht brengt. Zaterdag wordt de tentoonstelling geopend om 16.30 door professor Cees Dam, architect en medeontwerper van het Amsterdamse gebouw van de Amsterdamse Stopera (stadhuis en opera).
10 januari t/m 7 maart, Eduard Planting Gallery, Eerste Bloemdwarsstraat 2L, Amsterdam

See the original article here